Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός- ΠΑΟ 3-0


Άλλη μια νίκη απέναντι στον ΠΑΟ  πανηγύρισε η ομάδα του Ολυμπιακού με 3-0 σετ. Τρομερός ο Καλντέιρα, σε καλή μέρα ο Γιορντάνοφ, που αποτέλεσαν τους πολυτιμότερους παίκτες για τη νίκη. Στο 13-0 το σερί μετά και τη χθεσινή νίκη.

Ντέρμπι στα χαρτιά φάνηκε ότι ήταν το χθεσινό ματς απέναντι στις δύο όμαδες, καθώς ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό του. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και είχαν σε μεγάλη μέρα τον Λεάντρο Καλντέιρα. Στα δύο πρώτα σετ οι ερυθρόλευκοι δεν δυσκολεύτηκαν και έκαναν το 2-0, παίρνοντας το πρώτο σετ με 25-14 και το δεύτερο με 25-15. 

Το τρίτο σετ έμελε να εξελιχθεί σε ντέρμπυ, καθώς έφτασε να απειλεί τον Ολυμπιακό με το σκορ να πηγαίνει στο 22-22, αλλά ο Ολυμπιακός με σκορ 3-1 πήρε το τρίτο σετ και εξασφάλισε εύκολα τη νίκη.
 
 Με αυτή τη νίκη οι ερυθρόλευκοι μετρούν 13 σερί νίκες σε 13 αναμετρήσεις με τον ΠΑΟ, καθώς έχουν να ηττηθούν από το 2009 σε μεταξύ τους αγώνες. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής άλλωστε, καθώς οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους για τη φετινή σεζόν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου